Οικονομικη ανακαινιση

Μέσα από τη μεγάλη μας εμπειρία σε ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων, προτείνουμε λύσεις οικονομικής ανακαίνισης. Γνωρίζουμε πως η μεταμόρφωση ενός χώρου μπορεί να δημιουργήσει μια άμεση αλλαγή ταυτότητας. Είναι αρκετές οι επιχειρήσεις οι οποίες δε διαθέτουν πλέον το budget για μια ιδανική και ριζική ανακαίνιση. Ακόμη κι αυτοί όμως οι επαγγελματίες δε χρειάζεται  να απογοητεύονται. Με ουσιαστικές αλλαγές στη διακόσμηση, τη λειτουργική χρήση του χώρου, το φωτισμό, μερικές δομικές αλλαγές όπου κριθεί αναγκαίο κ.α. μπορεί ο χώρος να μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η λύση της οικονομικής και άμεσης ανακαίνισης μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική, πέρα από αναγκαία, για πολλούς επαγγελματίες καθώς οι συνθήκες επιβάλλουν συχνά την ανάγκη του συγχρονισμού κάθε επιχείρησης με την εποχή ή τον άμεσο ανταγωνισμό της, χωρίς να υπάρχει η απαραίτητη οικονομική ευχέρεια. Μέσα από το ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργατών μας, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε κάθε είδους ανάγκη ανακαίνισης σε ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς.

Η οικονομική ανακαίνιση μπορεί να αφορά και ιδιώτες, αν και δεν προτείνεται σαν ιδανική λύση, καθώς λόγω της φύσης του επαγγέλματος οφείλουμε να δίνουμε περισσότερη σημασία και προσοχή στον προσωπικό μας χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Το ύψος της αμοιβής μας για την οικονομική ανακαίνιση εξαρτάται από το ύψος των αναγκών σε σχέδια, χρόνο, ραντεβού, επισκέψεις και επίβλεψη εργασιών.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s