Ειδικος Συμβουλος Διακοσμησης

Η πρόσληψη ενός διακοσμητή για την εξειδικευμένη του γνώμη δεν πρέπει να θεωρείται πολυτέλεια.

Με αυτή τη σκέψη οδηγό, προχωρήσαμε σε μια πιο ολοκληρωμένη και τη γέννηση του “ειδικού συμβούλου διακόσμησης”. Μέσα από τη συνεργασία μαζί μας, ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί όχι μόνο από τις εξειδικευμένες γνώσεις στο σχέδιο, τις κατασκευές και τη διακόσμηση, αλλά και από την ευκολία στην εύρεση συνεργατών, συνεργείων, καθώς και όλων των απαραίτητων υλικών για την κατά περίπτωσιν ανάγκη του. Ένας ακόμη λόγος ωφέλειας είναι και οι σημαντικές εκπτώσεις που επιτυγχάνονται με την παρουσία του επαγγελματία διακοσμητή σε οποιοδήποτε ραντεβού, αλλά κυρίως στο δικό του ξεχωριστό δίκτυο συνεργατών.

Μέσα λοιπόν από μια εύκολη διαδικασία που μπορεί να περιλαμβάνει τηλεφωνική επικοινωνία και αποστολή e-mails και σχεδίων μέχρι και επί τόπου ραντεβού, μπορούμε με πολύ χαμηλή αμοιβή, η οποία θα αποσβεστεί από την επίτευξη συγκεκριμένων εκπτώσεων από τις εταιρίες, να σας δώσουμε λύσεις σε θέματα κατασκευών και διακόσμησης.

Το ύψος της αμοιβής για την υπηρεσία του ειδικού συμβούλου διακόσμησης παραμένει πάντα χαμηλό και εξαρτάται από τις δικές σας ανάγκες, τα ραντεβού μαζί μας και τις επισκέψεις μας στις συνεργαζόμενες εταιρίες ή στο χώρο σας.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s