Νεα ελληνικη ταβερνα

Οι Έλληνες ξέρουμε να τρώμε καλά. Δίνουμε μεγάλη σημασία στις στιγμές που μας κάνουν να περνάμε καλά και μας αποφορτίζουν.
Αφού περάσαμε από την εποχή του πειραματισμού με νέα υλικά και “ξενόφερτο” design στο σχεδιασμό των καταστημάτων εστίασης, μπορούμε να επιστρέψουμε σε περισσότερο παραδοσιακούς ορίζοντες και να εφαρμόσουμε ένα back to basics στο σχεδιασμό των επαγγελματικών μας χώρων όπως αναγκαστικά κάναμε σε αρκετούς τομείς της ζωής μας.
Επειδή σαν λαός δε βάζουμε σε δεύτερη μοίρα την καλοπέρασή μας κάνουμε δώρο στους εαυτούς μας όμορφες στιγμές με την παρέα μας. Είναι προτιμότερο και σημαντικό να το κάνουμε σε έναν ιδανικά και όμορφα σχεδιασμένο χώρο ώστε η συνολική εμπειρία μας να αναβαθμίζεται σημαντικά.

Προτείνουμε αποκλειστικά πρωτότυπο σχεδιασμό είτε πρόκειται για ανακαίνιση είτε για νέο επαγγελματικό χώρο και εισάγουμε στην αγορά την νέου τύπου Ελληνική Ταβέρνα. Το πάντρεμα παραδοσιακών υλικών και χρωμάτων, ελληνικών μοτίβων που μας ταξιδεύουν τον καθένα ξεχωριστά δημιουργώντας γλυκές νοσταλγίες μπορεί να εφαρμοστεί και με ειδικές κατασκευές που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε, με τη μεταποίηση των ήδη υπαρχόντων επίπλων μας κ.α.

Με ένα μεγάλο, εξειδικευμένο και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία ανακαίνισης και δημιουργίας.
Με εξειδικευμένο σχεδιασμό, ξεχωριστά πάντα κατά περίπτωση και δίνοντας έμφαση στο συνολικό αποτέλεσμα που θα αναβαθμίσει το τελικό προϊόν, μας ενδιαφέρει η ολοκληρωμένη εικόνα μιας άρτιας επιχείρησης, φιλικής προς τον πελάτη αλλά και τον ιδιοκτήτη.
Παραδίδουμε μέσα από ένα μεγάλο πακέτο υπηρεσιών (σχέδιο, μενού, λογότυπο, επιγραφή, marketing κ.α.) μία έτοιμη και ολοκληρωμένη επιχείρηση με όλα τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη διαδρομή.
Παρέχουμε δημιουργίες σχεδιασμένες αποκλειστικά κατά περίπτωση, σε συνεργασία με εργοστάσια και εξειδικευμένους κατασκευαστές, ώστε κάθε μας δημιουργία να έχει ξεχωριστή ταυτότητα. Φωτιστικά, έπιπλα και ειδικές κατασκευές σχεδιασμένες από εμάς συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο υπηρεσιών μας και δεν αποτελούν επιπλέον χρέωση.

Η διαδικασία υλοποίησης ενός ολοκληρωμένου project δίνει σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στον επιχειρηματία και τον βοηθά να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για τη δική σας επιχείρηση και τις προοπτικές που υπάρχουν, να δούμε τις επιλογές μας και να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε πάνω σε κάθε project ξεχωριστά και με πάθος.

Γιώργος Γιαννόπουλος κ’ συνεργάτες
Κριεζή 1 Ψυρρή

(+30) 216 700 1442
(+30) 6948 577 175

23232323037

IMG_3997005GIANNOPOULOS lg_white

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s