Με το a-part! στο 100% Hotel Show

12290483_1710277449188480_1923462220_o

Το τετραήμερο 27-30 Νοεμβρίου 2015 και στην έκθεση 100% Hotel Show θα συμμετέχουμε με την παρουσίαση του νέου μας project. Μία πρόταση πολυχρηστικής δομής την οποία θα παρουσιάσουμε στο μέλλον σε πολλές διαφορετικές εκδοχές με σκοπό να προσφέρουμε λύσεις σε βασικά θέματα δομών που είναι αναγκαίες στην καθημερινή ζωή και την επαγγελματική δραστηριότητα.

Tο 100% Hotel Show αποτελεί το πλέον ανατρεπτικό event για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού από όλους τους χώρους, αφού εκτός από τον κατασκευαστικό τομέα στα πλαίσια του οποίου θα παρουσιαστούν πρωτοποριακές λύσεις, δίνεται έμφαση στις υπηρεσίες, την καινοτομία αλλά και την Online εποχή στην οποία εισέρχεται ο Τουρισμός.

a-part

Το A-part! είναι η καινοτόμος δομή που εισάγει μία διαφορετική προσέγγιση στις λειτουργικές ανάγκες των επιχειρήσεων. Η εύκολη προσαρμογή του στις απαιτήσεις ποικίλων  project επιτυγχάνεται χάρη στη δυνατότητα κατασκευής του από διαφορετικά  υλικά, σύμφωνα με τις κατά περίπτωση προδιαγραφές. Ο σχεδιασμός του βασίζεται στη γεωμετρία και την προοπτική,  με γραμμές που παίζουν με τις διαστάσεις και τους όγκους εξυπηρετώντας πλήθος εφαρμογών. Μεταξύ άλλων, μπορεί να τοποθετηθεί στον περιβάλλοντα χώρο, και όχι μόνο, μίας ξενοδοχειακής μονάδας ή ακόμα και να χρησιμοποιηθεί ως εκθεσιακή δομή

Meet the A-part!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s